CONSTRUCTII din LEMN pt Gradina, TERASE CASE si Complexe Turistice din Lemn

Prestcon SRL Iasi asigura servicii profesionale in realizarea de Constructii din Lemn de orice tip si dimensiuni in functie de preferintele clientului, dupa proiectul acestuia sau proiecte prestabilite.
» In cadrul acestei pagini web gasiti informatii despre tipurile de constructii lemn proiectate si executate din materiale de calitate:
Mobilier Rustic pt Gradina, Case din Lemn, Complexe Turistice din Lemn, Foisoare din Lemn, Pergola din Lemn, Terase din Lemn, Garduri din Lemn, Porti din Lemn, Elemente Ornamentale Lemn - Terminatii, Capiteluri, Console, Lezene, Coltare,
Ambalaje si Europaleti Lemn, Stupi Lemn, Elemente Lemn Profilate, Lambriu din Lemn Profilat.

 
CONSTRUCTII DIN LEMN
 

Firma Prestcon SRL din Iasi este specializata pe productia de Mobilier Tamplarie din Lemn si PAL si Constructii din Lemn, producem la comanda clientului o gama variata de Constructii si Mobilier din Lemn pt Gradina, oferind servicii de proiectare, executie si montaj de calitate.
» Constructiile din Lemn sunt realizate din materiale de calitate si confera un design si un aspect placut zonelor in care sunt amplasate.
» Pentru realizarea articolelor decorative de exterior utilizam atat lemn de esenta tare de fag, stejar, cires cat si esente moi de brad, molid, tei sau larice.
» De asemenea, in confectionarea de constructii lemn putem lucra si cu materiale din lemn stratificat pentru realizarea elementelor din lemn care vin in contact cu factorii exteriori agresivi precum razele solare, caldura si umiditate excesiva, deoarece acest tip de material din lemn stratificat nu se degradeaza sub actiunea factorilor mentionati anterior.

Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele de constructii din lemn pentru amenajarea exteriorului si gradinii dvs.
» Putem realiza diverse articole decorative de Mobilier Rustic pt Gradina precum Decoratiuni Rustice de Gradina - Fantani Rustice de Lemn, Mori de Vant Deco, Carute Decorative pt Gradina, Ghivece Balcon si Balustrada, Suport din Lemn pt Flori, Masti Lemn pt Cosuri de Gunoi, Ghivece si Jardiniere pt Flori
» Casute din Lemn pt Gradina, Podete Rustice pentru Gradina, Arcade Lemn Rustice pt Flori, Grilaje si Spaliere din Lemn, Jardiniera Rustica p
t Flori
» Mese Lemn pt Gradina, Scaune si Sezlonguri din Lemn, Banci din Lemn pt Gradina, Balansoar din Lemn, Pavilioane Rustice din Lemn sau Porti si Garduri Rustice Gradina.
» De asemenea, realizam la comanda diverse modele de Foisoare din Lemn, Pergola din Lemn, Terase de Lemn, Garduri Lemn si Porti din Lemn, constructii realizate din materiale de calitate ce se caracterizeaza prin durabilitate in timp.

In aceasta categorie de Constructii Lemn sunt incluse serviciile de proiectare, executie si montaj CASE din LEMN precum Case Monoetajate din Lemn, Case din Lemn cu Etaj, Case de Vacanta din Lemn, Garaje Auto din Lemn, Mansarde din Lemn pt Casa sau Sarpante din Lemn pt Casa si
» Complexe Turistice din Lemn care cuprinde atat Complexe de Cabane Turistice, Cabanute Camping din Lemn, Pensiuni Turistice din Lemn, Cabane de Vanatoare din Lemn cat si Mobilier Horeca Hotel si Pensiuni, Mobilier Horeca Terasa si Constructii Lemn pt Parcuri.

Nu in ultimul rand, in cadrul categoriei de constructii din lemn gasiti informatii despre Elemente Ornamentale Lemn pt Casa si Mobilier precum Ornamente Lemn Sculptat, Ornamente pt Case din Lemn, Ornamente de Lemn pt Mobila, Terminatii si Capiteluri din Lemn, Rozete Ornamentale din Lemn, Coronamente si Console Lemn, Lezene Ornamentale din Lemn, Coltare Ornamentale din Lemn si diverse Aplicatii Ornamentale de Lemn.

Confectionam la comanda si diverse Ambalaje si Europaleti din Lemn pt depozitare si transport (Cutii Ambalare din Lemn, Cutii cu Capac din Lemn, Confectii Butoaie din Lemn, Ambalaje din OSB si Lemn, Europaleti Transport din Lemn si Paleti din Lemn pt Depozitare), Stupi din Lemn sau Elemente Lemn Profilat.

Asiguram prelucrari profesionale si finisaje de calitate, constructiile de lemn fiind acoperite cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata.
» Termenul de executie al constructiilor si articolelor decorative din lemn variaza in functie de cantitatea comenzii, de marimea constructiei si de calitatea materialului, la cerere asiguram vopsirea si montajul acestora la locatia clientului.
» Lemnul utilizat pt executia constructiilor din lemn, indiferent de tipul acestora, este atent selectionat calitativ, este uscat in cele mai bune conditii avand o umiditate sub 14% pt lemnul folosit la exterior si sub 12% pt constructiile interioare.
» Lemnul este tratat cu produse ecologice impotriva mucegaiului si a cariilor de lemn iar optional produsele se trateaza ignifug.