Servicii de prelucrare CASUTE tamplarie LEMN, cabanute din lemn pentru camping

Firma Prestcon Srl din Iasi este specializata pe Constructii din Lemn si asigura servicii de proiectare, executie si montaj diverse tipuri si modele de Casute din Lemn pentru Gradina.
» Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele Casute Gradina, confectionate la comanda din lemn masiv de calitate, cu dimensiuni standard sau in functie de preferintele clientului:
» Casute Decorative pentru Gradina, Magazii pentru Depozitat Scule, Case de Gradina Mari, Casute de Gradina Locuibile, Casute de Vara pentru Gradina, Casute Lemn pentru Copii si Cabanute din Lemn pentru Gradina.
» De asemenea, asiguram prelucrari profesionale cu routere CNC si finisaje cu lac pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, Casutele din Lemn pt Gradina caracterizandu-se prin stabilitate si rezistenta in timp, fiind practice, simple, elegante si foarte utile, incadrandu-se perfect in gradina si curtea dumneavoastra.
Constructii pentru Gradina, CASUTE si CABANUTE din LEMN MASIV
Constructii pentru Gradina, CASUTE si CABANUTE din LEMN MASIV
Constructii pentru Gradina, CASUTE si CABANUTE din LEMN MASIV
Constructii pentru Gradina, CASUTE si CABANUTE din LEMN MASIV
Constructii pentru Gradina, CASUTE si CABANUTE din LEMN MASIV
Constructii pentru Gradina, CASUTE si CABANUTE din LEMN MASIV
Constructii pentru Gradina, CASUTE si CABANUTE din LEMN MASIV
Constructii pentru Gradina, CASUTE si CABANUTE din LEMN MASIV
Constructii pentru Gradina, CASUTE si CABANUTE din LEMN MASIV

Modelele de CASUTE din LEMN pentru GRADINA prezentate anterior pot fi confectionate cu diverse forme si marimi, si pot fi finisate cu diferite nuante si culori, conform cu configuratia locala si dupa preferintele clientului.

Va rugam sa completati formularul de comanda de mai jos sau sa trimiteti comanda dvs. pe adresa de e-mail officeprestcon@gmail.com pentru a va putea trimite o calculatie de pret corecta care sa includa costul materialelor folosite, costul proiectarii, costul executiei si montajului la locatia dvs., inclusiv eventualele cheltuieli de transport si cazare.
» Termenul de executie este 10-20 zile, in functie de calitatea materialului si cantitatea comenzii.

Confectionam Casute Lemn pentru Gradina, din lemn masiv sau stratificat de brad, fag, stejar sau alta esenta de lemn, executate pe baza de comanda conform dimensiunilor dorite.
» Casutele si cabanutele de gradina se pot livra atat lacuite / baituite cat si acoperite cu lac de protectie, la cerere asiguram vopsirea si montajul acestora la locatia clientului.

Oferim o gama variata de modele si tipuri de casute gradina din lemn care pot contribui la crearea unui ambient placut si se pot integra armonios in cadrul oricarui tip de gradina:
» Casute Decorative din Lemn, Magazii Depozitare Scule din Lem, Case de Gradina Mari, Casute Gradina din Lemn Locuibile, Casute de Vara din Lemn, Casute Lemn pentru Copii si Cabanute din Lemn pentru Gradina.
» Acest tip de Constructii din Lemn reprezinta un mediu de locuit si relaxare sanatos in cadrul gradinii sau curtii si va ofera o ambianta originala, placuta si relaxanta.

Casutele de Gradina sunt realizate din lambriu chertat din lemn masiv de grosime 42 mm si 60 mm, acestea putand reprezenta un salon in care sa petreceti clipe minunate cu prietenii si familia sau poate servi chiar ca birou, magazie pentru scule sau spatiu de joaca pentru copii.
» Casutele de Gradina realizate de noi sunt practice, simple, elegante, dar mai presus de toate foarte utile, incadrandu-se perfect in gradina dvs. si sunt in legatura perfecta cu natura.
» Este demonstrat faptul ca prezenta constructiilor din lemn in curtea si gradina noastra ne creeaza o stare de liniste si de siguranta, nobletea si sanatatea lemnului rezonand cu starea noastra de liniste si buna dispozitie.
» Acestea pot fi folosite si ca spatiu de depozitare al sculelor pentru gradina, ca un loc placut pentru desfasurarea activitatilor preferate sau magazie pentru lemne de foc.

Asiguram prelucrari profesionale si finisaje de calitate, Casutele de Gradina din Lemn fiind acoperite cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata.
» Lemnul utilizat pt executia constructiilor din lemn, indiferent de tipul acestora, este atent selectionat calitativ, este uscat in cele mai bune conditii avand o umiditate sub 14% pt lemnul folosit la exterior si sub 12% pt constructiile interioare.
» Lemnul este tratat cu produse ecologice impotriva mucegaiului si a cariilor de lemn iar optional produsele se trateaza ignifug pentru protectie impotriva incendiilor.

Denumire produs
Selectati materialul *

Dimensiuni masa
Lungime masa *
Latime masa *
Inaltime masa *


Tip masa *

Tip material *


Alte informatii
preferinte clienti *


Nume si prenume *
Adresa locatie client *
Numar telefon *
Adresa e-mail *Atasati fisier la comanda
Introduceti textul din
imaginea alaturata
*

Refresh   Help
  captcha
     
Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Produse recomandate Mobilier Tamplarie Lemn