EUROPALETI din LEMN Simpli si Dubli tip EUR, EPAL si NON EURO pt Transport

Prestcon Srl din Iasi este o firma specializata in prelucrarea lemnului ce proiecteaza, executa si comercializeaza diferite tipuri de Europaleti din Lemn destinati ambalarii produselor pentru depozitare si transport produse.
» Realizam o gama variata de modele si tipuri de Europaleti din Lemn tip EUR, EPAL sau NON EURO realizati in conformitate cu normele Uniunii Europene, la dimensiuni standard sau in functie de dimensiunile solicitate de client.
» Europaletii sunt singura modalitate de transport agreata de Uniunea Europeana iar folosirea acestui sistem reprezinta cheia succesului in relatiile de colaborare cu partenerii externi.
» Europaletii din Lemn sunt realizati din lemn tratat de brad, fag sau plop, sunt prelucrati profesional cu utilaje lemn si finisati cu lac pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata si se caracterizeaza prin stabilitate si rezistenta.
EUROPALETI LEMN tip EUR si EPAL pt Transport Depozitare Produse
EUROPALETI LEMN tip EUR si EPAL pt Transport Depozitare Produse
EUROPALETI LEMN tip EUR si EPAL pt Transport Depozitare Produse
EUROPALETI LEMN tip EUR si EPAL pt Transport Depozitare Produse
EUROPALETI LEMN tip EUR si EPAL pt Transport Depozitare Produse
EUROPALETI LEMN tip EUR si EPAL pt Transport Depozitare Produse
EUROPALETI LEMN tip EUR si EPAL pt Transport Depozitare Produse
EUROPALETI LEMN tip EUR si EPAL pt Transport Depozitare Produse
EUROPALETI LEMN tip EUR si EPAL pt Transport Depozitare Produse

Modelele de Europaleti din Lemn prezentate anterior pot fi confectionate la dimensiuni standard sau dupa dimensiunile solicitate de client, in functie de necesitatile acestuia, iar optional pot fi finisate cu diferite nuante si culori, dupa configuratia locala.
» Va rugam sa completati formularul de comanda de mai jos sau sa trimiteti comanda dvs. pe adresa de e-mail officeprestcon@gmail.com pentru a va putea trimite o calculatie de pret corecta care sa includa costul materialelor folosite, costul proiectarii, si costul executiei, inclusiv eventualele cheltuieli de transport si cazare.
» Termenul de executie este 7-10 zile, in functie de calitatea materialului si cantitatea comenzii.

Producem pe baza de comanda orice tip si dimensiune de Europaleti si Paleti din Lemn in functie de proiectul si cerintele clientului sau dupa proiectele noastre prestabilite, din cherestea de rasinoase sau orice fel de lemn tratat, necesare pentru transportul si depozitarea produselor dvs. in conditiile cele mai optime, pe piata interna si externa.
» Materialele utilizate in executia de Europaletilor EUR sau EPAL sunt de calitate si se caracterizeaza prin rezistenta si durabilitate chiar si in conditiile unei greutati ridicate, acestia fiind realizati din diverse combinatii de lemn tratat de rasinoase sau fag.
» Optional, Europaletii se pot livra atat lacuiti / baituiti cat si acoperiti cu lac de protectie sau vopsiti, aceasta procedura sporind gradul de durabilitate si rezistenta al europaletului.

Va putem la dispozitie Europaleti Industriali din Lemn ideali pentru transportul echipamentelor si produselor de dimensiuni si greutati foarte mari, asigurand protectia mecanica a materialelor ambalate impotriva presiunilor externe si interne din timpul incarcarii – descarcarii, transportarii si depozitarii.
» Realizam Europaleti Simpli noi care asigura o rezistenta de pana la 800 kg, Europaleti Dubli ce asigura o rezistenta de pana la 1000 kg, la cererea clientului se pot fabrica si dimensiuni atipice de europaleti dubli sau simpli tip Europaleti NON EURO.
» De asemenea, la cererea clientului producem paleti ignifugati, rezistenti la foc si temperaturi ridicate, ignifugarea realizandu-se numai cu produse omologate si agrementate de standardele internationale, acestia putand fi utilizati pt depozitarea si transportul produselor chimice.

Principalele avantaje ale folosirii lemnului in confectionarea de Europaleti EUR sau EPAL pentru ambalare si transport produse sunt protectia ridicata ce o asigura produselor si faptul ca ambalajele din lemn sunt refolosibile.
» Lemnul este unul din cele mai vechi materiale folosite pentru ambalare produse in ultimii ani insa, din cauza reducerii exploatarii masei lemnoase, ponderea utilizarii sale a scazut considerabil fiind substituit din ce in ce mai mult cu materiale plastice si cartonul ondulat.
» Principalele caracteristici ale europaletilor din lemn sunt rezistenta buna la solicitari mecanice si la uzura, conductibilitatea electrica foarte mica si aspectul ecologic al acestora.

Europaletii din Lemn destinate pentru Transportul si Depozitarea Produselor sunt astfel fabricati si tratati pentru a putea rezista la temperaturi de la -30ºC pana la +60 ºC.
» Acest lucru garanteaza siguranta marfurilor transportate sau depozitate si ca nu veti intampina probleme in vami ce pot fi cauzate de folosirea de ambalaje neconforme standardelor.
» Europaletii din Lemn sunt proiectati in functie de necesitati: greutatea produsului, pozitia centrului de greutate, modalitatea de transport, de ridicare si modalitatea de depozitare.
» Avantajele utilizarii europaletilor din lemn pentru transport si depozitare sunt manevrarea usoara a produselor, se reduce considerabil timpul de descarcare si incarcare, marfa este protejata pe timpul transportului de la furnizor la beneficiar iar depozitarea marfii se face mult mai usor, spatiul disponibil fiind utilizat la capacitate maxima.

Denumire produs
Selectati materialul *

Dimensiuni masa
Lungime masa *
Latime masa *
Inaltime masa *


Tip masa *

Tip material *


Alte informatii
preferinte clienti *


Nume si prenume *
Adresa locatie client *
Numar telefon *
Adresa e-mail *Atasati fisier la comanda
Introduceti textul din
imaginea alaturata
*

Refresh   Help
  captcha
     
Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Produse recomandate Mobilier Tamplarie Lemn