CONSTRUCTII de FOISOARE din LEMN, Foisoare Octogonale sau Rectangulare Lemn

Prestcon Srl din Iasi este o firma specializata pe Constructii din Lemn oferind servicii profesionale de proiectare, executie si montaj diverse tipuri de Articole si Constructii Lemn.
» In aceasta categorie va prezentam oferta noastra de Foisoare de Gradina din Lemn executate in diferite forme si dimensiuni, in functie de preferintele clientului dupa proiectul acestuia sau in functie de proiecte prestabilite.
» Construim orice tip de Foisor de Gradina precum Foisoare Lemn Dreptunghiulare, Foisoare de Lemn Patrate, Foisoare Octogonale din Lemn, Foisoare Hexagonale de Lemn, Foisoare din Lemn Ovale sau Foisoare Rotunde de Lemn.
Constructii FOISOARE din LEMN pt GRADINA, Foisor Patrat din Lemn
Constructii FOISOARE din LEMN pt GRADINA, Foisor Patrat din Lemn
Constructii FOISOARE din LEMN pt GRADINA, Foisor Patrat din Lemn
Constructii FOISOARE din LEMN pt GRADINA, Foisor Patrat din Lemn
Constructii FOISOARE din LEMN pt GRADINA, Foisor Patrat din Lemn
Constructii FOISOARE din LEMN pt GRADINA, Foisor Patrat din Lemn
Constructii FOISOARE din LEMN pt GRADINA, Foisor Patrat din Lemn
Constructii FOISOARE din LEMN pt GRADINA, Foisor Patrat din Lemn
Constructii FOISOARE din LEMN pt GRADINA, Foisor Patrat din Lemn

Foisoarele din Lemn sunt din ce in ce mai populare, fiind transformate in adevarate epicentre ale vietii de familie in verile lungi si calduroase, cand gradina imbie cu culorile, miresmele si racoarea ei, un Foisor Lemn de Gradina fiind spatiul ideal pt relaxare, izolat de celelalte tentatii ale casei.
» Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele si tipuri de Foisoare Lemn de Gradina ce pot fi confectionate cu diverse forme si marimi, si pot fi finisate cu diferite nuante si culori, conform cu configuratia locala si dupa preferintele si necesitatile clientului.

Va rugam sa completati formularul de comanda de mai jos sau sa trimiteti comanda dvs. pe adresa de e-mail officeprestcon@gmail.com pentru a va putea trimite o calculatie de pret corecta care sa includa costul materialului lemnos folosit, vopsirea in culoarea aleasa de dvs., acoperirea cu sindrila bituminoasa sau tipul de invelitoare preferat, costul proiectarii, costul executiei si montajului la locatia dvs., inclusiv eventualele cheltuieli de transport si cazare.
» Termenul de executie este 10-20 zile, in functie de calitatea materialului si cantitatea comenzii.

Un Foisor de Lemn este ideal in cazul in care nu aveti posibilitatea realizarii unei Terase de Lemn la casa dvs. sau daca doriti sa faceti un colt de relaxare intr-un loc linistit din gradina.
» Multi dintre cei care au o constructie de lemn precum un Foisor Gradina Lemn spun ca acolo isi petrec majoritatea timpului, de primavara devreme si pana toamna tarziu.
» Foisorul din Lemn poate fi folosit atat pentru a lua masa in aer liber, pentru a servi ceaiul de dupa amiaza sau gratarul de seara cat si pentru primirea musafirilor in sezonul cald.
» Daca aveti o curte destul de mare cu un spatiu liber in ea puteti alege sa consturiti un foisor din lemn, optiunea cea mai la indemana si care ajuta constructia sa se integreze perfect in peisajul natural.
» Un foisor lemn adaptat spatiului si gradinii dvs. poate fi un loc de relaxare, puteti foarte usor sa va personalizati foisorul de lemn, fie atarnand Ghivece si Jardiniere pt Flori, fie intinzand instalatii luminoase.
» Pentru a-l transforma intr-un loc cu o utilitate sporita puteti amplasa un pat, daca spatiul va permite, pentru un somn odihnitor dupa-amiaza sau chiar in noptile de vara.
» Pentru mai multa intimitate, dar si pentru a va proteja de insecte, puteti acoperi partile laterale cu perdele sau chiar puteti monta Ferestre si Usi Termopan de Lemn.

Confectionam la comanda clientului Foisoare din Lemn pt Gradina, acestea putand fi prelucrate conform dimensiunilor si formelor dorite.
» Foisoarele de Gradina se pot livra atat lacuite / baituite cat si acoperite cu lac de protectie, la cerere asiguram vopsirea si montajul acestora la locatia clientului.
» Un foisor lemn poate fi acoperit cu sindrila bituminoasa in diverse nuante de culori, sau cu diferite materiale in functie de preferintele clientilor.

Oferim o gama variata de modele si tipuri de Foisoare Lemn, optiunile de design fiind numeroase. Astfel, puteti opta pentru diverse forme precum Foisor de Lemn Octagonal, Foisor Lemn Hexagonal, sau Foisoare Rectangulare de Lemn sau Foisoare Ovale din Lemn.
» De asemena, realizam modele unicat de Foisoare Rustice de Lemn care va vor personaliza gradina si vor aduce un plus de frumusete si eleganta spatiului verde in care sunt amplasate.

Asiguram prelucrari profesionale si finisaje de calitate, foisoarele de lemn fiind acoperite cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata.
» Lemnul utilizat pt executia foisoarelor din lemn, indiferent de tipul acestora, este atent selectionat calitativ, este uscat in cele mai bune conditii avand o umiditate sub 14% si este tratat cu produse ecologice impotriva mucegaiului si a cariilor de lemn iar optional se trateaza ignifug.

Denumire produs
Selectati materialul *

Dimensiuni masa
Lungime masa *
Latime masa *
Inaltime masa *


Tip masa *

Tip material *


Alte informatii
preferinte clienti *


Nume si prenume *
Adresa locatie client *
Numar telefon *
Adresa e-mail *Atasati fisier la comanda
Introduceti textul din
imaginea alaturata
*

Refresh   Help
  captcha
     
Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Produse recomandate Mobilier Tamplarie Lemn