Servicii de proiectare si executie CONSTRUCTII de GARDURI din LEMN, Modele Gard

Firma Prestcon Srl din Iasi este specializata pe Constructii din Lemn oferind servicii profesionale de proiectare, executie si montaj diverse tipuri de Articole si Constructii Lemn.
» In cadrul acestei pagini web aflati informatii despre oferta noastra de Garduri din Lemn ce pot fi executate in diferite forme si dimensiuni, in functie de preferintele clientului dupa proiectul acestuia sau in functie de proiecte prestabilite.
» Construim orice tip de Garduri din Lemn precum Garduri cu Sipci Orizontale, Garduri cu Sipci Verticale, Garduri Rustice de Lemn, Garduri din Lemn Masiv, Garduri cu Stalpi de Lemn, Garduri Lemn cu Stalpi Metalici, Garduri Lemn cu Stalpi de Beton, Garduri din Lemn Intreg, Garduri Economice din Lemn, Gard Dublu din Lemn, Gard Lemn tip Pergola, Garduri Lemn tip Matrice, Garduri Lemn tip Evantai sau Garduri Lemn tip Oblon.
Construim GARD din LEMN Masiv cu Sipci Orizontale sau Verticale
Construim GARD din LEMN Masiv cu Sipci Orizontale sau Verticale
Construim GARD din LEMN Masiv cu Sipci Orizontale sau Verticale
Construim GARD din LEMN Masiv cu Sipci Orizontale sau Verticale
Construim GARD din LEMN Masiv cu Sipci Orizontale sau Verticale
Construim GARD din LEMN Masiv cu Sipci Orizontale sau Verticale
Construim GARD din LEMN Masiv cu Sipci Orizontale sau Verticale
Construim GARD din LEMN Masiv cu Sipci Orizontale sau Verticale
Construim GARD din LEMN Masiv cu Sipci Orizontale sau Verticale

Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele si tipuri de Garduri din Lemn ce pot fi confectionate cu diverse forme si marimi, si pot fi finisate cu diferite nuante si culori, conform cu configuratia locala si dupa preferintele si necesitatile clientului.
» Pentru informatii suplimentare va rugam sa completati formularul de comanda de mai jos sau sa trimiteti comanda dvs. pe adresa de e-mail officeprestcon@gmail.com pentru a va putea trimite o calculatie de pret corecta care sa includa costul materialului lemnos folosit in realizarea gardului, vopsirea in culoarea aleasa de dvs., costul proiectarii, costul executiei si montajului la locatia dvs., inclusiv eventualele cheltuieli de transport si cazare.
» Termenul de executie este 10-20 zile, in functie de calitatea materialului si cantitatea comenzii.

Gardul din Lemn este cel mai popular tip de ingradire si varianta optimala pentru doritorii de materiale ecologice pure si naturale, printre avantajele unui gard din lemn fiind caracterul ecologic si frumusetea acestuia, inscriindu-se armonios in perspectivele mediului ambiant.
» Simplitatea instalarii gardului de lemn, accesibilitatea materialului si valoarea sa relativ redusa sunt cateva dintre avantajele unui gard lemn.
» Trebuie sa alegeti gardul potrivit in functie de valoarea si instalarea sa, aspectul si combinarea cu designul casei si functiile gardului.
»
Un alt avantaj al acestui tip de gard din lemn este ca poate fi reparat si revopsit in culori noi pentru a-i schimba aspectul, de altfel, un gard din lemn trebuie lacuit sistematic si protejat de factorii naturali cu vopsele si baituri speciale.

Gardurile din Lemn vin cu avantajul pretului redus fata de alte tipuri de garduri si prin faptul ca lemnul este un material mult mai practic, modelele de design pentru un astfel de gard sunt mult mai numeroase si de cele mai multe ori si mai creative.
» Cand vine vorba de gard trebuie sa va ganditi la faptul ca va fi un element care v-a inconjura casa si va fi unul din aspectele care va vor insoti privirea in mai toate locurile din curte.
» Tocmai din acest motiv trebuie sa va asigurati ca modelul de gard din lemn ales se preteaza stilului si gusturilor dvs., oferind zilnic un peisaj frumos si placut ochiului.
» Intotdeauna trebuie sa aveti in vedere ca gardul pe care doriti sa-l construiti sa fie in primul rand rezistent si sa nu fie un pericol pentru copii, dupa care puteti trece la designul dorit, unde creativitatea incepe sa dea roade.

Confectionam la comanda clientului Garduri din Lemn, acestea putand fi prelucrate conform dimensiunilor si formelor dorite, dupa proiecte prestabilite sau dupa proiectul clientului.
» Gardurile de Lemn se pot livra atat lacuite / baituite cat si acoperite cu lac de protectie, la cerere asiguram vopsirea si montajul acestora la locatia clientului.
» Oferim o gama variata de modele si tipuri de Garduri Lemn, optiunile de design fiind numeroase. Astfel, puteti opta pentru diverse tipuri si forme precum Gard din Lemn cu Sipci Orizontale, Gard de Lemn cu Sipci Verticale, Gard din Lemn Rustic, Gard din Lemn Masiv, Gard cu Stalpi de Lemn, Gard Lemn cu Stalpi Metalici, Gard Lemn cu Stalpi de Beton
» Gard din Lemn Intreg, Gard Lemn tip Pergola, Gard de Lemn Economice, Gard din Lemn Dublu, Gard Lemn tip Matrice, Gard Lemn tip Evantai sau Gard de Lemn tip Oblon.

Asiguram prelucrari profesionale si finisaje de calitate, gardurile din lemn fiind acoperite cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata.
» Lemnul utilizat pt executia de garduri lemn, indiferent de tipul acestora, este atent selectionat calitativ, este uscat in cele mai bune conditii avand o umiditate sub 14% si este tratat cu produse ecologice impotriva mucegaiului si a cariilor de lemn iar optional produsele se trateaza ignifug.

Denumire produs
Selectati materialul *

Dimensiuni masa
Lungime masa *
Latime masa *
Inaltime masa *


Tip masa *

Tip material *


Alte informatii
preferinte clienti *


Nume si prenume *
Adresa locatie client *
Numar telefon *
Adresa e-mail *Atasati fisier la comanda
Introduceti textul din
imaginea alaturata
*

Refresh   Help
  captcha
     
Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Produse recomandate Mobilier Tamplarie Lemn