Constructii de MOBILIER Exterior RUSTIC si DECORATIUNI Rustice pt GRADINA

Categoria Mobilier Rustic pt Gradina este destinata articolelor de Mobilier Exterior din Lemn si Articolelor Decorative pt Gradina, firma Prestcon Srl din Iasi confectionand la comanda clientului o gama variata de modele si tipuri de Mobilier Deco Rustic pt Gradina:
» Decoratiuni Rustice de Gradina, Casute din Lemn pentru Gradina, Podete Rustice pentru Gradina,
Arcade Lemn Rustice pentru Flori, Grilaje si Spaliere din Lemn, Jardiniere Rustice pentru Flori, Mese Rustice Lemn pt Gradina, Scaune si Sezlonguri din Lemn, Banci din Lemn pt Gradina, Balansoar Rustic din Lemn, Pavilioane Rustice din Lemn, Porti si Garduri Rustice pt Gradina.

Mobilierul Rustic este popular datorita designului simplu si util, apropiat modului de viata inclinat catre natura, acest tip de mobilier gradina scotand in evidenta si pastrand nodurile si fibra lemnului si foloseste neregularitatile precum conditiile vitrege, felul unic de crestere, ceea ce creaza un extraordinar stil unic de forme naturale si desene.
» Oferim o gama variata de articole de Mobilier Rustic pentru Gradina, confectionate la comanda clientului atat din lemn de esenta tare de fag, stejar, cires cat si din esente moi precum brad, molid, larice sau tei, firma Prestcon Srl din Iasi fiind specializata pe productia de Constructii din Lemn atat pentru interior Casa si pt exterior Gradina.

Decoratiunile Rustice din lemn contribuie semnificativ la amenajarea spatiilor exterioare precum gradina, balcon sau terasa, oferind un plus de eleganta si rafinament, acestea putand fi confectionate cu dimensiuni standard sau in functie de preferintele clientului, din orice tip de material si pot fi finisate cu orice nuanta si culoare.
» Multi oameni plac stilul mobilierului rustic, gasesc frumusetea in simplitatea acestui tip de mobilier gradina si in folosesc pentru a crea un ambient exterior unic si deosebit.
» Un mobilier rustic din lemn va aduce cu siguranta un plus de farmec si apreciere pentru curtea sau gradina dumneavoastra.

Indiferent de destinatia articolelor de mobilier rustic din gradina dvs., acestea trebuie sa se incadreze perfect in ambient, Decoratiuni Rustice de Gradina precum Fantani Rustice de Lemn, Mori de Vant Deco, Carute Decorative din Lemn sau Roaba Lemn Decorativa putand conferi un aspect deosebit oricarui tip de gradina.
» In orice tip de gradina puteti incadra foarte usor Casute din Lemn pt Gradina ideale pentru petrecerea timpului liber in gradina dvs, insa puteti opta pentru alte tipuri de articole rustice precum Pavilioane Rustice din Lemn, Balansoar Rustic din Lemn sau pentru articole simple precum Mese Rustice din Lemn, Banci din Lemn sau Scaune si Sezlonguri din Lemn.

De asemenea, oferta noastra cuprinde o gama diversificata de Mobilier Rustic destinat amenajarii gradinii sau curtii dvs., articolele destinate amenajarilor florale fiind cele mai importante in crearea unui ambient placut si deosebit pentru orice gradina.
» Confectionam diverse modele de Arcade Lemn Rustice pt Flori si Grilaje si Spaliere din Lemn pentru sustinerea florilor agatatoare, insa va punem la dispozitie si diferite modele de Jardiniera Rustica pt Flori, Ghivece Balcon si Balustrada, Suport din Lemn pt Flori sau simple Ghivece si Jardiniere pt Flori ce pot fi amplasate de-a lungul aleii principale, in jurul diferitelor constructii din gradina sau in jurul casei.
» Nu in ultimul rand, executam diverse tipuri de Podete Rustice pentru Gradina si Porti si Garduri Rustice Gradina pentru delimitarea spatiilor, iar pentru mentinerea curateniei puteti opta pentru Masti Lemn pt Cosuri de Gunoi care se vor incadra perfect in ambientul gradinii dvs.

Asiguram prelucrari profesionale si finisaje cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, termenul de executie al mobilierului rustic din lemn pentru gradina fiind de 10-20 zile, in functie de calitatea materialului si de cantitatea comenzii si in functie de marimea articolului de mobilier gradina.
» Articolele de mobilier rustic gradina sunt create pt a imbina aspectul rustic cu functionalitatea, lemnul din care sunt realizate asigurand, pe langa un aspect interesant si o rezistenta deosebita necesara daca este vorba despre mobilier exterior.