STUPI din LEMN, RAME de Lemn pentru Stupi de Albine si Accesorii STUPI de Lemn

Firma Prestcon SRL din Iasi este specializata pe Constructii din Lemn si pune la dispozitia clientilor sai diverse tipuri si modele de STUPI din LEMN si Accesorii pt Stupi de Albine precum Rame din Lemn pt Stupi. Oferim servicii profesionale complete de proiectare, executie si montaj in realizarea de diferite modele de Stupi de Albine din Lemn precum Stup din Lemn Vertical, Stup din Lemn Orizontal, Stupi Lemn tip Cutie (Layens), Stupi de Lemn Dadanti, Stupi Multietajati din Lemn, Stup Lemn tip Warre, sau Stup din Lemn Multifunctional. In realizarea acestora utilizam materiale de calitate, rezistente in timp, stupii din lemn cat si accesoriile pt stupi de albine (rame stupi albine sau capace) pot fi executate in functie de preferintele si necesitatile clientilor cu diferite forme si dimensiuni, dupa proiectul acestuia sau in functie de proiecte prestabilite.
Constructii STUPI, RAME si Accesorii pt Stupi de Albine din LEMN
Constructii STUPI, RAME si Accesorii pt Stupi de Albine din LEMN
Constructii STUPI, RAME si Accesorii pt Stupi de Albine din LEMN
Constructii STUPI, RAME si Accesorii pt Stupi de Albine din LEMN
Constructii STUPI, RAME si Accesorii pt Stupi de Albine din LEMN
Constructii STUPI, RAME si Accesorii pt Stupi de Albine din LEMN
Constructii STUPI, RAME si Accesorii pt Stupi de Albine din LEMN
Constructii STUPI, RAME si Accesorii pt Stupi de Albine din LEMN
Constructii STUPI, RAME si Accesorii pt Stupi de Albine din LEMN

Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele si tipuri de Stupi de Albine din Lemn cat si Accesorii pentru Stupi din Lemn precum Rame Stupi din Lemn sau Capace Stupi din Lemn, ce pot fi confectionate cu diverse forme si marimi, si pot fi finisate cu diferite nuante si culori, conform cu configuratia locala si dupa preferintele si necesitatile clientului. Va rugam sa completati formularul de comanda de mai jos sau sa trimiteti comanda dvs. pe adresa de e-mail officeprestcon@gmail.com pentru a va putea trimite o calculatie de pret corecta care sa includa costul materialului lemnos folosit, vopsirea in culoarea aleasa de dvs., costul proiectarii, costul executiei si montajului la locatia dvs., inclusiv eventualele cheltuieli de transport si cazare.
Termenul de executie este de 10-20 zile, in functie de calitatea materialului si cantitatea comenzii.

Stupii din Lemn comercializati de firma Prestcon SRL din Iasi sunt realizati in atelierul propriu de tamplarie lemn, din materiale de calitate, in conformitate cu normele in vigoare. Va oferim o gama variata de modele si tipuri de STUPI din LEMN si RAME pentru STUPI, realizati din scandura de rasinoase cu o umiditate de 8-10%, uscata artificial in uscatoare proprii. Elementele care compun stupii din lemn sunt incleiate cu adeziv rezistent la umiditate, elementele stupului sunt din lemn lamelar, grosimea fiind de 20 mm, 25 mm, 30 mm, sau la grosimea solicitata de dvs.
Stupul din Lemn este cel mai important utilaj apicol si are rolul de a adaposti familia de albine, de a depozita rezerva de hrana (miere si pastura), este o magazie de stransura al mierii de albine si nu in ultimul rand ajuta la transportul albinelor. Stupul de Albine este rezultatul observatiilor facute de apicultori de-a lungul vremii, distingandu-se doua tipuri de orientari: stupi in care dezvoltarea familiei se face in plan vertical, asa numitii STUPI VERTICALI din LEMN, si stupi in care dezvoltarea familiei se face in plan orizontal, STUPI ORIZONTALI din LEMN. Indiferent de orientare conditia principala pe care trebuie sa o indeplineasca un stup de albine din lemn este aceea de a servi ca adapost sigur pentru familia de albine. Corpurile stupilor din lemn sunt executate prin stratificarea cherestelei, componentele sunt realizate din panouri lamelare din lemn de molid uscat artificial, imbinat prin lipire in prese cu adeziv industrial pentru utilizare la exterior.

Pe langa cele doua tipuri de stupi de albine amintite anterior confectionam la comanda clientului diverse tipuri de Stupi din Lemn precum Stupi Lemn tip Cutie (Layens), Stupi de Lemn Dadanti, Stupi Multietajati din Lemn, Stup Lemn tip Warre, sau Stup din Lemn Multifunctional, acestia putand fi prelucrati conform dimensiunilor si formelor dorite si se pot livra atat lacuiti/baituiti cat si acoperiti cu lac de protectie, la cerere asiguram vopsirea si montajul acestora la locatia clientului. Asiguram prelucrari profesionale si finisaje de calitate, portile din lemn fiind acoperite cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, lemnul utilizat pt executia de stupi de albine din lemn, indiferent de tipul acestora, este atent selectionat calitativ, este uscat in cele mai bune conditii avand o umiditate de 8-10% si este tratat cu produse ecologice impotriva mucegaiului si a cariilor iar optional se pot trata ignifug.

Denumire produs
Selectati materialul *

Dimensiuni masa
Lungime masa *
Latime masa *
Inaltime masa *


Tip masa *

Tip material *


Alte informatii
preferinte clienti *


Nume si prenume *
Adresa locatie client *
Numar telefon *
Adresa e-mail *Atasati fisier la comanda
Introduceti textul din
imaginea alaturata
*

Refresh   Help
  captcha
     
Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Produse recomandate Mobilier Tamplarie Lemn