Servicii de proiectare MOBILIER, Scari interioare, Articole si Accesorii Tamplarie LEMN

In aceasta pagina web veti gasi informatii despre urmatoarele tipuri de mobilier tamplarie lemn proiectate si executate de firma PRESTCON S.R.L. din Iasi: SCARI interioare din Lemn, Balcoane si BALUSTRADE Lemn, ARTICOLE si ACCESORII pt casa fabricate din lemn, MESE si SCAUNE din Lemn, Mobilier de DORMITOR, Mobilier Bar / Bucatarie, Mobilier de BIROU din PAL, Decoratiuni din lemn, PERVAZE si GLAFURI, FERESTRE si USI termopan LEMN.

 

Firma Prestcon SRL din Iasi este specializata pe productia de mobilier tamplarie din lemn si PAL. Producem la comanda clientului o gama variata de USI, FERESTRE si Mobilier din Lemn pt Casa, Birou, Scoli si Magazine, oferind servicii de proiectare, executie si montaj de inalta calitate.
Confectiile din lemn prezinta calitati foarte bune fonoizolante si de izolatie termica, conferind de asemenea un design si un aspect placut interiorului unei case. Pentru realizarea articolelor de interior decorative utilizam atat lemn de esenta tare cat si esente moi de brad, molid, tei sau larice.
De asemenea putem lucra si cu materiale din lemn stratificat pentru realizarea elementelor din lemn care vin in contact cu factorii exteriori agresivi precum razele solare, caldura si umiditate excesiva, deoarece acest tip de material din lemn stratificat nu se degradeaza sub actiunea factorilor mentionati anterior.

Confectionam mobilier pentru casa, birou, scoli si magazine, Scari interioare din lemn masiv, Balcoane si Balustrade din Lemn, Articole si Accesorii din lemn pt Casa, Mese si Scaune din Lemn, Mobilier de Dormitor, Mobilier pt Bar si Bucatarie,, Mobilier de Birou din PAL, Decoratiuni din Lemn, Ferestre si Usi Termopan din Lemn, sau orice alt tip de mobilier din lemn in functie de preferintele clientilor.
Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele de mobilier pt birou si magazine, tamplarie din lemn cu geam termopan, dormitoare, biblioteci, mobilier pentru camere de tineret, mobilier pentru baie si bucatarie, mobilier scolar, usi si ferestre din lemn masiv, ferestre din lemn cu geam termopan, etajere si masute din lemn, scaune cu structura metalica echipate cu elemente mulate din lemn stratificat, confectionate din lemn de inalta calitate la dimensiunile preferate de client.
Asiguram prelucrari profesionale si finisaje de calitate acoperite cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata. Termenul de executie al elementelor si articolelor de mobilier fiind de 10-20 zile, in functie de cantitate si calitatea materialului, la cerere asiguram vopsirea si montajul acestora la locatia clientului.