Servicii de proiectare si montaj ARTICOLE si ACCESORII fabricate din LEMN pt CASE

In aceasta pagina web veti gasi informatii despre urmatoarele tipuri de articole si accesorii pentru Case fabricate din Lemn de firma PRESTCON S.R.L. din Iasi: GLAFURI din Lemn pt Ferestre, PERVAZE exterior din Lemn, MASCA pentru Calorifer din Lemn, TOC de USA din Lemn, DRAPERIE din Lemn, CUIER din Lemn, PLINTE de PARCHET, RAFTURI din Lemn pentru Depozitare si DEBARALE din Lemn.

Firma Prestcon SRL din Iasi este specializata pe productia de mobilier tamplarie din lemn si PAL, producem la comanda clientului o gama variata de Articole si Accesorii din Lemn Masiv sau Stratificat pentru casa, birou si magazine. Pentru realizarea articolelor din lemn masiv utilizam atat lemn de esenta tare cat si esente moi precum brad, molid, larice sau tei.

Confectionam glafuri si pervaze din lemn pentru ferestre, masca de calorifer, tocuri de usa din lemn, draperii din lemn, cuiere pentru haine, plinte pt parchet, rafturi si debarale din lemn sau orice alt tip de articole din lemn in functie de preferintele clientilor.
Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele de articole sau accesorii, confectionate din lemn la dimensiunile preferate de client. Asiguram prelucrari profesionale si finisaje cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, termenul de executie al articolelor pt casa, birou sau magazine fiind de 7-10 zile, in functie de calitatea materialului.