DECORATIUNI din LEMN pt Casa si Gradina, Troite Lemn Gravate si Obloane Ferestre

In aceasta pagina web veti gasi informatii despre urmatoarele tipuri de Decoratiuni Casa si Gradina confectionate din LEMN de firma PRESTCON S.R.L. din Iasi: Icoane Confectionate din Lemn, Cruci si Monumente din Lemn, Troite Gravate in Lemn Masiv, Rame din Lemn pentru Tablouri, Decoratiuni din Lemn pentru Perete, Casete si Cutii din Lemn pentru depozitat Bijuterii, Etajera din Lemn Masiv, Rafturi Confectionate din Lemn, Obloane din Lemn pentru Ferestre.

Oferim o gama variata de Decoratiuni din Lemn pentru Casa si Gradina, confectionate la comanda clientului atat din lemn masiv de esenta tare cat si din esente moi precum brad, molid, larice sau tei, PAL melaminat sau MDF stratificat, firma Prestcon SRL din Iasi fiind specializata pe productia de mobilier tamplarie din lemn.

Decoratiunile din lemn contribuie semnificativ la amenajarea locuintei sau a spatiilor exterioare precum gradina, balcon, terasa, oferind un plus de eleganta si rafinament, acestea putand fi confectionate cu dimensiuni standard sau in functie de preferintele clientului, din orice tip de material si pot fi finisate cu orice nuanta de culori.
Oferta noastra cuprinde o gama diversificata de decoratiuni din lemn precum icoane confectionate din lemn, cruci si monumente din lemn, troite gravate in lemn masiv, rame din lemn pentru tablouri, decoratiuni din lemn pentru perete, casete din lemn pentru bijuterii, etajera din lemn masiv, rafturi confectionate din lemn si obloane din lemn pt ferestre sau orice alt tip de decoratiuni in functie de preferintele si necesitatile clientilor.
Asiguram prelucrari profesionale si finisaje cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, termenul de executie al obiectelor decorative din lemn fiind de 7-10 zile, in functie de calitatea materialului si de cantitatea comenzii.