FERESTRE USI TERMOPAN pt Interior si Exterior si LAMBRIURI din Lemn Stratificat

In aceasta pagina web veti gasi informatii despre urmatoarele tipuri de Ferestre Termopan, Usi de Termopan si Lambriuri confectionate din LEMN stratificat de firma PRESTCON S.R.L. din Iasi: Ferestre Termopan din Lemn Stratificat, Usi Balcon din Lemn Stratificat, Usi din Lemn Stratificat pentru Terase, Usi Exterior din Lemn Stratificat, Usi Interior Lemn Stratificat cu Sticla, Usi Interior Pline din Lemn Stratificat, Fereastra din Lemn Stratificat cu Bolta, Fereastra Lemn Stratificat cu Ornamente, Fereastra Termopan din Lemn Masiv Stratificat, Ferestre Termopan din Lemn Triplu Stratificat, Lambriu din Lemn Stratificat, Lambriuri din Lemn Masiv Stratificat.

Specializata pe productia de mobilier tamplarie din lemn si PAL, firma Prestcon SRL din Iasi produce la comanda clientului o gama variata de modele FERESTRE si USI TERMOPAN din Lemn Masiv Stratificat pentru case, birouri, magazine si institutii. Pentru realizarea ferestrelor si usilor din lemn stratificat utilizam atat lemn masiv de esenta tare cat si esente moi precum brad, molid, larice sau tei, dublu sau triplu stratificat. Oferim solutii complete la cele mai avantajoase preturi, producem ferestre termopan si usi termopan atat pentru exterior cat si pentru interior. De asemenea, producem si comercializam lambriu lemn stratificat ideal atat pentru placari exterioare cat si pentru placari interior cu lambriu stratificat.

Ferestrele si Usile Termopan din Lemn Stratificat se realizeaza pe baza de comanda, in functie de dimensiunile si preferintele clientilor. Acestea sunt realizate din lemn natural, rasinos sau stejar, dublu sau triplu stratificat, in confectionarea lor fiind folosite materiale ecologice si finisaje rezistente la radiatii UV si intemperii. Principalul avantaj al tamplariei din lemn stratificat este evitarea mucegaiului si condensului, la acesta se adauga un plus de caldura si estetica pentru locuinta dvs. In acelasi timp ferestrele si usile termopan din lemn stratificat sunt rezistente in timp, aspect asigurat de calitatea ridicata a sticlei termoizolante si a materialelor folosite, la care se adauga protejarea cu lacrimare din aluminiu a zonelor mai expuse la factorii de mediu. Usile si ferestrele din lemn stratificat sunt potrivite atat cladirilor rezidentiale precum case, apartamente, case de vacanta, etc., cat si institutiilor, oferind un grad ridicat de rezistenta in timp.
Lambriul din Lemn Stratificat este ideal atat pentru finisaje interioare cat si pentru finisaje exterioare, aducand un strop de natura casei dumneavoastra. Materialul natural si ecologic al lemnului masiv, dublu sau triplu stratificat, asigura o eleganta deosebita iar in functie de dorintele clientului, acesta putand fi lacuit sau baituit intr-o nuanta de culoare cat mai placuta. Lambriul este confectionat din lemn de rasinoase (molid, pin) sau lemn de esenta tare, putand fi confectionat la grosimea, latimea si lungimea solicitata de client. Lemnul este tratat cu produse ecologice impotriva factorilor daunatori precum mucegaiul, cariile sau factorii meteorologici care pot dauna calitatii si rezistentei acestuia in timp.

Oferta noastra cuprinde o gama diversificata de ferestre usi termopan si lambriu din lemn stratificat precum ferestre termopan, usi pt balcon si terasa, usi interioare, usi de exterior, usi pline din lemn stratificat, fereastra cu bolta si ornamente, fereastra termopan din lemn stratificat si lambriu din lemn stratificat, sau orice alt tip de elemente din lemn stratificat pentru placari cu lemn sau accesorii pentru usi si ferestre, in functie de preferintele clientilor.
Asiguram prelucrari profesionale si finisaje cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, termenul de executie al ferestrelor, usilor termopan si lambriului din lemn stratificat fiind de 10-20 zile, in functie de calitatea materialului si de cantitatea comenzii.