MOBILIER pt BAR si MOBILA BUCATARIE din Lemn Masiv, PAL sau MDF stratificat

In aceasta pagina web veti gasi informatii despre urmatoarele tipuri de Mobilier pentru Bar si Bucatarie confectionat din lemn masiv de firma PRESTCON S.R.L. din Iasi: Mobilier din PAL pentru Bucatarie, Mobilier pentru Bucatarie din Nuc, Mobilier de Bucatarie din Cires, Blaturi pentru Bucatarie din PAL, Masca pentru Chiuveta din Lemn Masiv, Rafturi Suspendate pentru Bucatarie, Mobilier pentru Bar din Molid, Bar Confectionat din Lemn Masiv, Tavan din Lemn Masiv pt Bar, Rafturi din Lemn pt Bar, Suport din Lemn Masiv pt Sticle, Suport Pahare din Lemn.

Producem la comanda clientului o gama variata de piese de mobilier pentru bar si mobilier de bucatarie, firma Prestcon SRL din Iasi fiind specializata pe productia de mobilier tamplarie din lemn si PAL. Realizam piese de mobilier bar si bucatarie dupa proiectul clientului sau pe baza unor proiecte predefinite programate pe  utilaje router CNC, in realizarea acestora utilizam atat lemn masiv de esenta tare cat si esente moi precum brad, molid, larice sau tei, PAL melaminat sau MDF stratificat. Preturile pe executie se stabilesc pe baza unui deviz corect intocmit cu factura, la cerere asiguram transportul si montajul pieselor de mobilier bar bucatarie la locatia clientului.

Oferta noastra cuprinde o gama diversificata de piese de mobilier, executam atat seturi complete pentru mobilarea bucatariilor sau barurilor cat si piese individuale pentru intregirea mobilierului din bucataria sau barul dvs. Oferim servicii de consultanta si proiectare mobila de bucatarie precum mobilier de bucatarie din PAL, mobilier bucatarie din nuc, mobilier de bucatarie din cires, blaturi din PAL pentru bucatarie, masca din lemn masiv pentru chiuveta, rafturi suspendate pentru bucatarie. Pentru mobilarea spatiilor tip bar venim in intampinarea nevoilor dvs. cu cele mai moderne si avantajoase piese de mobilier pentru bar din brad sau molid, bar din lemn masiv de stejar, tavan pentru bar din lemn masiv, rafturi din lemn pentru bar, suport din lemn masiv pentru sticle si suport de lemn pentru pahare, sau orice alt tip de accesorii de mobilier in functie de preferintele clientilor.
Mobila de bar bucatarie este realizata din cele mai interesante combinatii de materiale si culori: lemn masiv, PAL melaminat sau MDF stratificat. Comercializam o gama larga de mobilier pentru bucatarie, de la cele mai clasice modele si pana la cele mai sofisticate si avangardiste garnituri de mobilier pentru bucatarie. De asemenea, oferim solutii de mobilier pentru bar, specific spatiilor de tip bar, pub sau restaurant. Producem orice tip de mobilier pentru spatii de tip bar, mobila pentru bar, mese si scaune pentru bar, sau orice alt tip de mobilier pentru spatii cu acest specific.

Cu ajutorul unor finisaje diverse si a unor tapiterii de calitate, spatiile devin mai usor de personalizat. La comanda proiectam baruri personalizate, retrobaruri si placaje diverse cu lambriuri din lemn stratificat. Produsele pe care le comercializam indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate iar gama variata de modele si materiale pe care o punem la dispozitie se incadreaza in orice tip de spatiu.
Asiguram prelucrari profesionale si finisaje cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, termenul de executie al pieselor de mobilier pentru bar sau bucatarie fiind de 10-20 zile, in functie de calitatea materialului si cantitatea comenzii.