Servicii proiectare si executie MOBILIER pentru BIROURI din PAL sau MDF stratificat

In cadrul acestei sectiuni veti gasi informatii despre urmatoarele tipuri de Mobilier de Birou confectionat din lemn masiv, PAL melaminat sau MDF stratificat de firma PRESTCON S.R.L. din Iasi: Birouri Confectionate din PAL, Mobilier din PAL pentru Birou, Birou din PAL pentru Calculator, Birou Directorial din PAL, Birou Managerial din PAL, Birou Operational din PAL, Mobilier de Birou din MDF, Mese Birou din PAL sau MDF, Mese de Conferinta din PAL, Mobilier Secretariat si Receptie, Mobilier pentru Stocare Documente, Biblioteca pentru Birou din PAL.

Punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de piese de mobilier office confectionate pe baza de comanda din lemn masiv, PAL melaminat sau MDF stratificat, firma Prestcon SRL din Iasi fiind specializata pe productia de mobilier tamplarie din lemn. Pentru realizarea pieselor de mobilier utilizam atat lemn masiv de esenta tare si esente moi precum brad, molid, larice sau tei, cat si materiale moderne precum PAL sau MDF melaminat sau stratificat.
Produsele sunt confectionate din materiale de calitate si au scopul de a imbunatati aspectul general al biroului sau incaperii in care sunt amplasate.
Asiguram prelucrari profesionale si finisaje cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, termenul de executie al pieselor de mobilier de birou fiind de 10-20 zile, in functie de calitatea materialului si de cantitatea comenzii.

Oferta noastra cuprinde o gama diversificata de mobilier pentru birou, atat piese individuale cat si mobilier complet, precum birou confectionat din PAL, mobilier din PAL pentru birou, birou din PAL pentru calculator, birou directorial din PAL, birou managerial din PAL, birou operational din PAL, mobilier de birou din MDF, mese birou din PAL sau MDF, mese de conferinta din PAL, mobilier pentru secretariat si receptie, mobilier pentru stocare documente si biblioteca pentru birou din PAL, sau orice alt tip de MOBILIER de BIROU in functie de preferintele si necesitatile clientilor.

Piesele de mobilier pentru birou pot fi incadrate in diverse categorii, care sunt create special sa raspunda anumitor nevoi sau unui anumit gen de activitate.
Birourile clasice pentru calculator ocupa foarte putin loc si sunt destinate diverselor activitati cotidiene, fiind destinate atat spatiilor office cat si locuintelor individuale.
Birourile operationale sunt folosite in general in institutii publice, firme si companii multinationale, fiind dedicate in special desfasurarii activitatilor in echipa. Astfel, un singur birou din gama celor operationale poate asigura spatiul necesar pentru desfasurarea activitatilor mai multor persoane concomitent. Tot in categoria de mobilier office se incadreaza birourile directoriale si cele manageriale, ideale pentru spatiile destinate persoanelor din conducere.
Mesele de birou si cele de conferinta reprezinta un tip de mobilier caracterizat prin forme si marimi diverse si sunt destinate in special comunicarilor prin schimbul de idei si informatii.
Pentru intregirea mobilierului din biroul dvs. oferim o gama variata de fisete si corpuri pentru stocare documente, biblioteci de birou dar si mobilier pentru secretariat si receptie, principalele locuri de intampinare a oaspetilor dvs. de afaceri.