Servicii proiectare si executie MOBILIER si ACCESORII DORMITOR din Lemn Masiv

In aceasta pagina web veti gasi informatii despre urmatoarele tipuri de Mobilier si Accesorii pt Dormitor, fabricate din lemn masiv de firma PRESTCON S.R.L. din Iasi: Pat pentru Dormitor din Lemn Masiv, Pat din Lemn cu Lada pentru Dormitor, Dulap Dormitor din Lemn Masiv, Sifonier Haine din Lemn pentru Dormitor, Comode din Lemn Masiv pentru Dormitor, Noptiera din Lemn Masiv de Cires, Cabinet pentru Machiaj din Lemn Masiv, Rama pentru Oglinda din Lemn, Masute din Lemn Masiv pentru Dormitor, Mese Suport din Lemn pentru Televizor, Taburet din Lemn Masiv pentru Dormitor, Pantofar Suport din Lemn Masiv.

Firma Prestcon SRL din Iasi este specializata pe productia de mobilier tamplarie din lemn si PAL oferind solutii complete pentru mobilarea dormitorului dvs. Producem la comanda clientului o gama variata piese de Mobilier pentru Dormitor executat dupa proiectul clientului sau pe baza unor proiecte predefinite programate pe masini cu comanda CNC, pentru realizarea acestora utilizam atat lemn de esenta tare cat si esente moi precum brad, molid, larice sau tei. Preturile pe executie se vor face pe baza unui deviz corect intocmit cu factura, la cerere asiguram transportul si montajul mobilierului de dormitor la locatia clientului.

Mobila de dormitor cuprinde o varietate larga de modele de corpuri de mobilier absolut moderne care sunt extrem de elegante si confortabile. Acestea sunt realizate cu influenta accentelor antice sau clasice, moderne, rustice sau exclusiviste, cat si mobila dormitor de lux tocmai pentru a raspunde dorintelor, nevoilor si cerintelor clientilor nostri.
In general, mobila de dormitor este compusa din sifonier, pat matrimonial pentru dormitor, comoda si noptiere concepute sub diverse nuante si texturi, astfel incat sa fie in stransa legatura cu intreaga garnitura de mobilier. Putem confectiona la comanda atat piese de mobilier de dormitor individuale cat si seturi complete de mobilier pentru dormitor.
Dormitorul este cea mai privata si, in acelasi timp, cea mai importanta parte a casei, din moment ce aici petrecem cel mai mult timp. Oferta noastra cuprinde o gama diversificata de piese mobilier pentru dormitor precum pat pentru dormitor din lemn masiv, pat de lemn cu lada pentru dormitor, dulap dormitor din lemn masiv, sifonier haine pentru dormitor, comode din lemn pentru dormitor, noptiera din lemn masiv, cabinet pentru machiaj din lemn, rama pentru oglinda din lemn, masute din lemn pentru dormitor, mese suport din lemn pentru televizor, taburet din lemn pentru dormitor si pantofar suport din lemn masiv, sau orice alt tip de piese de mobilier pentru dormitor in functie de preferintele clientilor.
Asiguram prelucrari profesionale si finisaje cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, termenul de executie al pieselor de mobilier pentru dormitor din lemn masiv fiind de 10-20 zile, in functie de calitatea materialului si de cantitatea comenzii.