Servicii de proiectare si executie MESE si SCAUNE din LEMN masiv pt casa, birou, scoli

In aceasta pagina web veti gasi informatii despre urmatoarele tipuri de Mese si Scaune pentru case, birou, scoli si institutii, fabricate din lemn masiv de firma PRESTCON S.R.L. din Iasi: Masa Lemn Rotunda sau Ovala, Masa din Lemn Masiv Patrata, Masa de Lemn Dreptunghiulara, Mese de Bucatarie, Masute Living, Mese de Protocol, Scaune de Bucatarie, Scaune pentru Bar, Scaune de Birou, Scaune ergonomice, Scaune vizitatori, Scaune de Lemn pentru Copii, Scaune Lemn pentru Scoli si Gradinite, Scaune Lemn Tapitate si Bancute de Asteptare din Lemn.

Firma Prestcon SRL din Iasi este specializata pe productia de mobilier tamplarie din lemn si PAL, producem la comanda clientului o gama variata de modele MESE si SCAUNE din LEMN pentru case, birouri, magazine si institutii. Pentru realizarea meselor si scaunelor din lemn masiv utilizam atat lemn de esenta tare cat si esente moi precum brad, molid, larice sau tei.

Mesele si scaunele din lemn sunt parte integrata a fiecarui spatiu si contribuie semnificativ la amenajarea interioarelor sau a diverselor spatii, fiind indispensabile in cazul birourilor, bucatarii living sau dining, cofetarii, institutii scolare sau publice, terase si baruri. Scaunele si mesele din lemn masiv sunt atent concepute pentru a asigura confortul persoanelor in timpul desfasurarii diverselor activitati, iar pentru un confort sporit sunt confectionate din diverse materiale care sa confere relaxare si rezistenta in timp.
Oferta noastra cuprinde o gama diversificata de mese si scaune din lemn precum masa rotunda din lemn, masa ovala lemn, masa patrata din lemn masiv, masa de lemn dreptunghiulara, mese de bucatarie, masute pentru living, mese de protocol, scaune de bucatarie, scaune pentru bar, scaune de birou, scaune ergonomice, scaune pt vizitatori, scaune de lemn pentru copii, scaune din lemn pt scoli si gradinite, scaune tapitate de lemn si bancute de asteptare din lemn sau orice alt tip de masa sau scaun din lemn in functie de preferintele clientilor.
Asiguram prelucrari profesionale si finisaje cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, termenul de executie al meselor si scaunelor din lemn fiind de 7-10 zile, in functie de calitatea materialului si de cantitatea comenzii.