Oferta de SERVICII Prelucrare LEMN: GRAVARE pe CNC, RINDELUIRE pe Abricht

In aceasta pagina web veti gasi informatii despre urmatoarele tipuri de SERVICII de TAMPLARIE si PRELUCRARE LEMN oferite de firma Prestcon Srl din Iasi:
»
Gravare Sculptura Lemn pe CNC, Rindeluire Lemn pe Abricht, Debitare Lemn pe Circular, Frezare Panouri Lemn, Formatizare PAL pe Circular Incizor, Aplicare Margine Cant cu folie ABS, Finisare Slefuire Panouri Lemn, Strunjire Elemente Lemn, Diverse Operatii de Prelucrare Lemn.

 
SERVICII TAMPLARIE LEMN
 

Firma Prestcon Srl din Iasi este specializata pe realizarea de diverse operatii tamplarie lemn si pune la dispozitia clientilor sai, persoane fizice sau juridice, o gama variata de Servicii Prelucrare Lemn, de la cele mai elementare operatii de prelucrare primara a lemnului precum
» Debitare Lemn pe Circular, Taiere Busteni sau Scanduri pe Gater si Rindeluire Lemn pe Abricht, pana la cele mai complexe operatiuni de Finisare Slefuire Panouri Lemn, Strunjire Elemente Lemn, Frezare Panouri din Lemn sau Gravare Sculptura Lemn pe CNC.

De asemenea, oferim solutii complete pentru prelucrarea materialelor precum PAL sau MDF, materiale utilizate in realizarea de Mobilier din Lemn.
» Ca si in cazul prelucrarii lemnului, asiguram servicii complete incepand cu Debitare PAL pe Fierastrau Circular sau Formatizare PAL pe Circular Incizor, pana la Gaurire PAL, Realizare Canal Freza, Falt, Nut, Frezare Panouri PAL cu masini CNC (pe curb / decupaj, la 45 grade, decupaj blat), si nu in ultimul rand Aplicare Margine Cant cu folie ABS sau PVC pe linie dreapta, curba sau rotunda.

Asiguram prelucrari profesionale si finisaje de calitate, dotarea atelierului de prelucrare tamplarie lemn cu utilaje complexe si moderne permite realizarea unor produse de calitate pt orice domeniu de activitate.
» Avem capacitatea de a produce piese in serie mica, medie sau mare, in mod eficient si competitiv din materiale diverse precum lemn, placaj sau materiale compozite.
» In prelucrarea materialelor folosim masini  cu  comanda CNC pentru a asigura productivitate crescuta si flexibilitate in vederea obtinerii si satisfacerii nevoilor clientilor.
» Putem lucra fie cu materiale cumparate de noi fie cu materialul clientului, termenul de executie al elementelor si articolelor din lemn este 10-20 zile, in functie de cantitate solicitata, complexitatea operatiunilor si calitatea materialului.