Servicii profesionale de depozitare marfa Iasi, servicii de depozitare si distributie marfa Iasi

Aditional serviciilor de transport marfa, transport mobila si mutari mobila cu manipulanti pentru persoane fizice, asiguram servicii pentru persoane juridice de depozitare si distributie marfa in judetul Iasi si judetele adiacente si transport de produse alimentare sau nealimenrare in tara la preturi negociabile.

Cod produs: TRSDM-03

negociabil

Firma PRESTCON SRL ofera servicii de depozitare marfa si distributie marfa pe teritoriul judetului Iasi, completand gana de servicii transport marfa si mutari mobila Iasi. Oferim calitatea unui transport bine organizat si bine realizat de catre o echipa cu experienta in domeniu.

Oferim depozitare temporara mobila si electrocasnice. Asiguram spatii protejate si pazite pt depozitare, efectuam servicii de distributie marfuri pe teritoriul judetului Iasi, asiguram paza pe perioada de depozitare a marfurilor sau mobilierului. Putem asigura si servicii temporare de depozitare perisabile contra cost.

Puteti beneficia de urmatoarele tipuri de servicii transport prin intermediul PRESTCON SRL:

» relocari de companii sau persoane fizice
» manipulare, impachetare si etichetare
» garantia bunurilor supuse transportului
» transport de mobila, electrocasnice, echipamente IT
» transport de arhiva carti, documentare si cutii cu documente

Asiguram manipulanti si demontare/montare mobilier si electrocasnice precum si ambalarea cu materiale de protectie pentru protejare pe durata transportului precum si asezarea si montarea pe pozitie a mobilierului, furnizare cutii si echipamente necesare relocarii. Oferim consiliere pentru proces de mutare si organizare a acestuia GRATUIT.

Firma PRESTCON SRL asigura o gama variata de servicii legate de mutare si transport la preturi avantajoase, flexibile, ca sa puteti alege solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului dumneavoastra. Criteriile dupa care am conceput oferta noastra sunt siguranta, securitate, eleganta si prestanta cu care efectuam serviciile de transport marfa, mutari mobila Iasi, depozitare si distributie Iasi sau tractari auto Iasi. Tarifele reflecta intocmai raportul CALITATE-PRET al efectuarii lucrarilor si acest lucru a facut ca partenerii nostri sa fie multumiti si ca relatiile noastre sa fie de lunga durata.

Servicii de DEPOZITARE si DISTRIBUTIE marfa, electrocasnice IASI
Servicii de DEPOZITARE si DISTRIBUTIE marfa, electrocasnice IASI
Servicii de DEPOZITARE si DISTRIBUTIE marfa, electrocasnice IASI
Servicii de DEPOZITARE si DISTRIBUTIE marfa, electrocasnice IASI