Servicii profesionale de transport marfa cu manipulanti, ambalare cu materiale de protectie

Firma PRESTCON din Iasi ofera servicii de transport marfa intern cu autovehicule speciale.
Asiguram servicii profesionale de transport marfa si mutari mobila cu manipulanti pentru persoane fizice, transport de produse alimentare sau nealimentare in tara, depozitare si distributie marfa in judetul Iasi si judetele vecine pentru persoane juridice la preturi negociabile.

Cod produs: TRSTM-01

negociabil

PRESTCON SRL presteaza servicii transport marfa oferind calitatea unui transport bine organizat si bine realizat de catre o echipa cu experienta in domeniu, clientii nostri beneficiind de urmatoarele tipuri de servicii:

» relocari de companii sau persoane fizice
» manipulare, impachetare si etichetare
» garantia bunurilor supuse transportului
» transport de mobila, electrocasnice, echipamente IT
» transport de arhiva carti, documentare si cutii cu documente

Asiguram manipulanti si demontare/montare mobilier si electrocasnice precum si ambalarea cu materiale de protectie pentru protejare pe durata transportului precum si asezarea si montarea pe pozitie a mobilierului, furnizare cutii si echipamente necesare relocarii. Oferim consiliere pentru proces de mutare si organizare a acestuia GRATUIT.

Firma PRESTCON SRL asigura o gama variata de servicii legate de mutare si transport la preturi avantajoase, flexibile, ca sa puteti alege solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului dumneavoastra. Criteriile dupa care am conceput oferta noastra sunt siguranta, securitate, eleganta si prestanta cu care efectuam serviciile de transport marfa, mutari mobila Iasi, depozitare si distributie Iasi sau tractari auto Iasi. Tarifele reflecta intocmai raportul CALITATE-PRET al efectuarii lucrarilor si acest lucru a facut ca partenerii nostri sa fie multumiti si ca relatiile noastre sa fie de lunga durata.

Servicii de TRANSPORT MARFA intern cu autovehicule speciale IASI

Servicii de TRANSPORT MARFA intern cu autovehicule speciale IASI
Servicii de TRANSPORT MARFA intern cu autovehicule speciale IASI
Servicii de TRANSPORT MARFA intern cu autovehicule speciale IASI