Servicii profesionale de transport marfa, mutari mobila, depozitare-distributie, tractari auto

Firma PRESTCON din Iasi ofera servicii de transport marfa intern cu autovehicule speciale.
Asiguram servicii profesionale de transport marfa si mutari mobila cu manipulanti pentru persoane fizice, transport de produse alimentare sau nealimentare in tara, depozitare si distributie marfa in judetul Iasi si judetele vecine pentru persoane juridice la preturi negociabile.

                                                       
 

Oferim calitatea unui transport bine organizat si bine realizat de catre o echipa cu experienta in domeniu, oferind clientilor nostri urmatoarele tipuri de servicii:
» RELOCARI de companii sau persoane fizice
» MANIPULARE, impachetare si etichetare
» GARANTIA bunurilor supuse transportului
» MUTARI de mobila, electrocasnice, echipamente IT
» TRANSPORT de arhiva carti, documentare si cutii cu documente

Asiguram manipulanti si demontare / montare mobilier si electrocasnice precum si ambalarea cu materiale de protectie pentru protejare pe durata transportului precum si asezarea si montarea pe pozitie a mobilierului, furnizare cutii si echipamente necesare relocarii.

Oferim consiliere pentru proces de mutare si organizare a acestuia GRATUIT.

Depozitare temporara mobila si electrocasnice.
Servicii de distributie marfuri pe teritoriul judetului Iasi. Asiguram spatii protejate si pazite pt depozitare pe toata perioada de depozitare a marfurilor sau mobilierului.
Putem asigura si servicii temporare de depozitare perisabile contra cost.

Firma PRESTCON SRL asigura o gama variata de servicii legate de mutare si transport la preturi avantajoase, flexibile, ca sa puteti alege solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului dumneavoastra.
Criteriile dupa care am conceput oferta noastra sunt siguranta, securitate, eleganta si prestanta cu care efectuam serviciile de transport marfa, mutari mobila Iasi, depozitare si distributie Iasi sau tractari auto Iasi.
Tarifele reflecta intocmai raportul CALITATE - PRET al efectuarii lucrarilor si acest lucru a facut ca partenerii nostri sa fie multumiti si ca relatiile noastre sa fie de lunga durata.