Constructii COMPLEXE Turistice din LEMN, Cabane, PENSIUNI si Mobilier HORECA

Firma Prestcon Srl din Iasi va pune la dispozitie servicii profesionale de proiectare, executie si montaj Constructii Lemn, in aceasta pagina web veti gasi informatii despre Complexe Turistice din Lemn si articole de Mobilier Horeca din Lemn realizate pe baza de comanda in functie de proiectul clientului sau dupa proiecte prestabilite:
» Complexe de Cabane Turistice din Lemn, Pensiuni Turistice din Lemn, Cabanute Camping din Lemn,
Cabane de Vanatoare din Lemn, Mobilier Horeca pt Hotel si Pensiuni, Mobilier Horeca pt Terasa, Constructii Lemn si pt Parcuri de Joaca, Mobilier Urban pentru Parc si Gradini Publice.

Firma noastra poate realiza o gama larga de tipuri de Constructii Turistice din Lemn, rustice sau moderne, de la Cabanute pt Camping din Lemn de mici dimensiuni pana la constructii cu mai multe etaje precum Pensiuni Turistice din Lemn, pentru o capacitate mai mare de cazare.
» De asemenea, oferim servicii complete si consultanta in proiectarea si executia de Complexe Turistice din Lemn, fie ca este vorba de realizarea unor complexe de Cabanute de tip Camping sau de amenajarea mai multor constructii de dimensiuni mai mari care sa formeze un adevarat complex de cazare din lemn precum Sate de Vacanta din Lemn.
» Tot in cadrul acestei categorii puteti gasi modele de Cabane Vanatoare din Lemn, constructii ce pot avea caracter turistic datorita posibilitatilor de agrement in timpul partidelor de vanatoare.

Constructiile din Lemn din domeniul turismului au devenit tot mai raspandite in ultimul timp datorita costului mic de executie si al duratei mici de realizare a acestora fata de alt tip de constructii, putand fi date spre folosinta turistilor intr-un timp mult mai scurt.
» Pentru ca dorim sa venim in ajutorul dvs. in mobilarea cabanutelor sau pensiunilor turistice cu diverse modele de Mobilier Horeca Hotel Pensiuni, ce se incadreaza perfect in ambientul amenajarilor turistice si corespund necesitatilor dvs. si ale turistilor.
» De asemenea, realizam Mobilier Horeca pt Terasa, specific amenajarilor destinate turistilor in care acestia servesc masa sau pur si simplu doresc sa se relaxeze.
» Iar pentru ca totul sa fie orientat spre confortul turistilor, in special pentru cei care au copii, puteti opta pentru amplasarea in curtea unitatilor de cazare sau de agrement a Spatiilor de Joaca din Lemn, noi va oferim cele mai bune solutii de Constructii Mobilier pt Parcuri, fie ca este vorba de parcuri individuale, parcuri de joaca pt copii sau de curtea unitatilor de cazare.

Cu o experienta vasta in domeniul realizarii de Mobilier Tamplarie din Lemn si PAL si Constructii din Lemn, asiguram prelucrari profesionale si finisaje cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata.
» Termenul de executie al constructiilor din lemn si a pieselor de Mobilier Horeca variaza in functie de cantitatea si marimea acestora si de calitatea materialului.
» Lemnul utilizat pt executia constructiilor din lemn, indiferent de tipul acestora, este atent selectionat calitativ, este uscat in cele mai bune conditii avand o umiditate sub 14% pt lemnul folosit la exterior si sub 12% pt constructiile interioare.
» Lemnul este tratat cu produse ecologice impotriva mucegaiului si a cariilor de lemn iar optional produsele se trateaza ignifug pentru a fi asigurate in caz de incendiu.