Proiectare si executie BALCOANE si BALUSTRADE Interioare sau Exterioare din Lemn

In aceasta pagina web veti gasi informatii despre urmatoarele tipuri de BALCOANE si BALUSTRADE din LEMN, proiectate si executate de firma PRESTCON S.R.L. din Iasi: Balustrade de Interior, Balustrade de Exterior, Balustrade din Lemn Masiv pentru Terase, Balcoane Suspendate din LEMN masiv, Balcoane Incastrate de Lemn, Balcoane din Lemn Masiv.

Firma Prestcon SRL din Iasi este specializata pe productia de mobilier tamplarie din lemn si PAL, producem la comanda clientului o gama variata de Balcoane si Balustrade din LEMN MASIV sau Stratificat, oferind servicii de proiectare, executie si montaj de inalta calitate.
Confectiile din lemn prezinta calitati fonoizolante si de izolatie termica si confera un design si un aspect placut interiorului sau exteriorului casei. La realizarea articolelor din lemn masiv utilizam atat lemn de esenta tare cat si esente moi precum brad, molid, larice sau tei.
Putem lucra si cu materiale din lemn stratificat pt realizarea elementelor care vin in contact cu factorii exteriori agresivi precum razele solare, caldura si umiditate excesiva, deoarece acest tip de material din lemn stratificat nu se degradeaza sub actiunea factorilor mentionati anterior.

Confectionam balcoane si balustrade interioare sau exterioare din lemn masiv sau stratificat de brad, stejar, fag sau alte esente, executate dupa configuratia dorita la comanda clientului.
Executam Balustrade Interioare pt Scari, Balustrade Exterioare pt Terase si Balcoane, Balcoane Suspendate din Lemn, Balcoane Incastrate de Lemn sau orice alt tip de Balcoane din lemn masiv.
Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele balcoane si balustrade din lemn, confectionate din lemn prelucrat de calitate, ce pot fi confectionate la dimensiunile dorite de client.
Asiguram prelucrari artistice cu router CNC si finisaje de calitate acoperite cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata.
Termenul de executie al elementelor pentru balcoane si balustrade este de 10-20 zile, in functie de calitatea materialului, la cerere asiguram vopsirea si montajul acestora la locatia clientului.